ΑΝΑΚΛΗΣΗ BMW

bmw

Η BMW ανακαλεί 122 χιλιάδες μοτοσυκλέτες από όλο τον κόσμο, για δεύτερη φορά, εξαιτίας προβλήματος που διαπιστώθηκε στα φρένα.
Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι έχουν υπάρξει ορισμένα παράπονα, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν έχουν σημειωθεί ατυχήματα και πως η απόσυρση γίνεται για προληπτικούς λόγους.
Τα μοντέλα που αποσύρονται για έλεγχο έχουν κατασκευαστεί μεταξύ του Αυγούστου του 2006 και του Μαΐου του 2009 και αφορούν το ένα τρίτο των μοντέλων που κατασκευάστηκαν εκείνη την περίοδο.
Τα μοντέλα που ανακαλούνται είναι τα R 1200 GS Adventure model, R 1200 GS, R 1200 R, R 1200 RT, R 1200 ST και το K 1200 GT.
Όπως έγινε γνωστό κάποιες από τις μηχανές έχουν ήδη ελεγχθεί και το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί, ωστόσο αρκετά μοντέλα εξακολουθούν να εμφανίζουν προβλήματα.
Όσοι ιδιοκτήτες αυτών των μηχανών δεν έχουν ενημερωθεί από τον εμπορικό αντιπρόσωπο της εταιρείας θα ενημερωθούν εντός των ημερών με έγγραφη κοινοποίηση, αναφέρει η εταιρεία τονίζοντας ότι η ενημέρωση έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο.
Το πρόβλημα σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της BMW αφορά το σωληνάκι που τροφοδοτεί με υγρά τα φρένα, το οποίο με τις συνεχείς δονήσεις μπορεί να αποσυνδεθεί και να εμφανίστει διαρροή του υγρού φρένων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s