OFFROAD KTM 2013

ΓΕΝΙΑ 2013: H KTM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ OFFROAD ΜΟΝΤΕΛΑ!

Ένας για όλους και όλοι για έναν. Η KTM είναι πανέτοιμη με τον καλύτερο τρόπο για εκτός δρόμου δράση. Η παραγωγή ξεκίνησε στο Mattighofen για τα τελευταίας γενιάς κορυφαία Motocross, Enduro και Sport Minicycles

Η κορυφαία εταιρεία της Αυστριακής αγοράς λανσάρει τη γκάμα των μοντέλων 2013 στην σημαντικότερή κατηγορία της με 26 μοντέλα! Πάνω απ’ όλα, υπάρχει μια εντελώς νέα γενιά μοτοσυκλετών Motocross που κατά παράδοση προέρχονται κατευθείαν από τις πιο πετυχημένες ομάδες MX του κόσμου. Με λίγα λόγια: ένα εντελώς νέο 450 SXF με SOCH, ψεκασμό καυσίμου, η ισχυρότερη μοτοσυκλέτα στην MX1 που επωφελείται από την επιτυχία της συνεργασίας με τον Ryan Dungey-DeCoster στο Supercross.

Ένα εντελώς αναβαθμισμένο 350 SXF ικανό να κερδίζει στην MX1. Η αυξημένη απόδοση του κινητήρα, το καλύτερο πλαίσιο έκαναν τον αναβάτη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή του KTM 350, Toni Cairoli, ακόμη καλύτερο.

Το, επιπέδου Παγκοσμίου, 250 SXF με νέο κινητήρα θα αυξήσει τη διαφορά με τον ανταγωνισμό στην MX2 – έχει ήδη δοκιμαστεί από τους Roczen, Musquin, Herlings κ.λπ. Τρία δίχρονα μοντέλα για αναβάτες όλων των δυνατοτήτων συμπληρώνουν την πληρέστατη οικογένεια των KTM SX.

Μοντέλα Enduro

To Κέντρο Εξέλιξης της KTM αναβάθμισε τη γκάμα των Enduro μοντέλων χωρίς συμβιβασμούς για το 2013. Όλα τα υπάρχοντα μοντέλα έχουν δεχθεί ενδιαφέρουσες και λεπτομερείς αναβαθμίσεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Ο στόχος: να προσφέρουμε σε όλους τους αναβάτες των EXC –δίχρονων ή τετράχρονων- έναν καλύτερο συνδυασμό Enduro για οδηγική διασκέδαση, απόδοση, απόκριση και αντοχή.

Τα «Μεγάλα» Mini

Η KTM δεν θα ήταν η KTM, εάν η KTM Offroad Team δεν είχε συμπεριλάβει στην εξέλιξη των μοντέλων τα τρία Minibikes στα 50, 65 και 80cc. Αυτή η σοβαρή προσέγγιση τονίζεται καλύτερα με το εντελώς νέο 85 SX που παρουσιάζει στον νέο και ανερχόμενο αναβάτη MX τον ξεκάθαρο στόχο: τον επαγγελματικού επιπέδου ανταγωνισμό του παγκοσμίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην Ιταλία μαζί με τον Pit Beirer, Διευθυντή του KTM Motorsport, o Stefan Pierer, CEO της KTM Sportmotorcycle AG, υπογράμμισε το πόσο σημαντική είναι η νέα γενιά Offroad μοντέλων. «Αυτό που κατάφερε να πετύχει η KTM με τη βοήθεια των τεράστιων προσπαθειών των μηχανικών και των αγωνιζομένων είναι μοναδικό. Ολόκληρη η εταιρεία βασίζεται στα ισχυρά της θεμέλια. Για να υποστηρίξουμε τη θέση μας ως «Νούμερο 1», τρέξαμε τέρμα γκάζι όλη τη χρονιά προς κάθε κατεύθυνση για να πετύχουμε αυτή την τελευταία γενιά μοντέλων.»

Μια ακόμη παράδοση συνεχίζεται για τα μοντέλα του 2013 στη μορφή των ιδιαίτερα δημοφιλών “Six Days” μοντέλων. Εξοπλισμένα με τα καλύτερα αξεσουάρ, όπως το εντελώς νέο πιρούνι της WP τύπου κλειστού cartridge με την πρωτοποριακή σχεδίαση των τεσσάρων θαλάμων, τα μοντέλα Six Days θα είναι διαθέσιμα σε επτά διαφορετικούς συνδυασμούς κυβισμών (125 EXC, 250 EXC, 300 EXC, 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC και 500 EXC) και θα είναι βαμμένα με τα Εθνικά χρώματα της Γερμανίας.

Χάρις στην τεράστια γνώση και εμπειρία και μια ιδανική δομή εξέλιξης έγινε δυνατό για την KTM να διευρύνει τη γκάμα της στα μοναδικά PowerParts 2013. Ας μην ξεχνάμε δε την απαράμιλλη ποιότητα των ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ.

Λεπτομερές υλικό για τα μέσα σε σχέση με τη γκάμα νέων μοντέλων θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο και η πρόσβαση στο εργοστασιακό υλικό (εικόνες κ.λπ.) στην ειδική press area των www.ktm.com και www.ktmimages.com.

clip_image002[4]

Από το Superxross έχει προέλθει το νέο 450 SX-F

clip_image004[4]

Brand new 450 SX-F σε δράση

clip_image006[4]

2013 EXC στο πρώτο επίσημο test ride

clip_image008[4]

Ομαδική δουλειά: Bernhard Plazotta, Project leader Offroad, Peter Gorbach, Head of engine development, Joachim Sauer, Product Manager Offroad, Philipp Habsburg, Head of R&D, Stefan Pierer, KTM CEO and Pit Beirer, Head of Motorsports (από τα αριστερά στα δεξιά).

clip_image010[4]

Ιστορία και μέλλον: 2013 Six Days

clip_image012[4]

Big Mini: εντελώς νέο 85 SX Sportminicyle

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s